woensdag 26 oktober 2011

Vier jaar


Een geweldig feest gisteren op de redactie, aan de vooravond van de vierde verjaardag van almaar kleiner groeien. Inderdaad, op 26 oktober 2007 gingen we de eerste keer online. En sindsdien werd er nooit meer achterom gekeken. Nagenoeg elke dag een stukje.

Vier jaar. Wie had dat gedacht.

Het prentje: één van de hoogtepunten van het feest gisterenavond. Tot grote verbazing van Romain Van Steenkiste, redacteur geloofskwesties, en Pamela Holvoet, redacteur economie, blijkt junior account executive Shanaya Vankeirsbilck heel de tijd gewoon verstopt te hebben gezeten in die reusachtige verjaardagstaart. Die Shanaya toch!

4 opmerkingen:

anonimuis zei

Gefeliciteerd! Hopelijk brengt deze verjaardag geen gekke hoofdredacteur aan het hoofd die meent AKG te moeten omgooien.

Ik mis, als lezer, wel een extra dikke weekendbijlage.

pst zei

We hebben de vraag overgemaakt aan Shanaya Vankeirsbilck. Die werd na haar geslaagde optreden op het verjaardagsfeest gepromoveerd tot directeur marketing, communicatie en evenementen.

Woodyrat zei

Proficiat met de 4-jarige AKG. Schitterend! En leve Shanaya ... de toekomst van AKG oogt hooptvol (wat van de rest van de wereld niet kan gezegd worden). Volhouden met de ganse ploeg en bedankt voor de voorbije jaren.

Anoniem zei

Hulde!