maandag 11 juni 2012

ZakhondExclusieve modetip: de goed geklede man gaat deze zomer nergens naar toe zonder een hond op zak te hebben. (Meer over deze trend? Hier.)

Het prentje: Buster Keaton toont hoe het moet. Minder gekend feit: Keaton gaf al zijn honden dezelfde naam: Elmer. Leuke naam, daar niet van. En makkelijk te onthouden natuurlijk.

3 opmerkingen:

anonimuis zei

Ik zit in heel wat Japanse foto-albums met een gelijkaardig prentje. Als kleine jongen had ik een kleine pup (de jongen 6 jaar, de pup 5 maand). Tijdens een bezoekje aan Brugge had de pup het koud en stak ik hem in mijn jasje (met de pootjes en het gezichtje net boven de ritssluiting). Ik werd zowat door elke Japanse toerist gefotografeerd. Het moet ook wel wat geweest zijn: zo'n schattig baasje met zo'n schattig hondje (een wit hondje met rosse oortjes).

:)

pst zei

Eigenlijk zou je nu naar Japan moeten reizen met dat verhaal en daar via de Japanse media een oproep doen aan wie thuis zo'n foto van schaatig baasje en hondje bezit. Meer zelfs: daar zit een mooie film of documentaire (of strip of animatiefilm in). Op zoek naar die mensen, met hen praten over hun reis naar Brugge, over die foto, over hun leven en dat van jou. Ik zou alvast een subsidieaanvraag voorbereiden. Of een sponsor zoeken. Of meteen de format verkopen aan Woestijvis.

anonimuis zei

Misschien ben ik wel een cult-held, zoals Nello en Patrasche. Misschien is het dan ook beter mezelf - en de Japanners - in de waan te laten dat het ook effectief zo is!