woensdag 10 maart 2010

Gebuisd!


"65 miljoen jaar geleden zijn de dinosaurussen uitgestorven na de inslag van een komeet (GvA, 6/3). Tot die conclusie kwamen 41 wetenschappers uit tien landen na ernstig wetenschappelijk onderzoek. Gebuisd!
Nabij Glen Rose (Texas) werden in afzettingen van de Paluxy-rivier, in dezelfde krijtlaag, menselijke voetsporen aangetroffen naast pootafdrukken van dinosaurussen! En in Acambaro (Mexico) werd een echt atelier gevonden met duizenden beeldjes uit klei met afbeeldingen van mensen en dinosaurussen. Die beeldjes werden na onderzoek gesitueerd in de oude indiaanse cultuur van de Chupicuaro tussen 500 voor en 500 na Christus.
Het zijn dus niet alleen de sagen van Beowulf en de legende over de strijd van Sint-Joris en de draak die aantonen dat mensen en dinosaurussen gelijktijdig hebben geleefd. Het staat zelfs in de Bijbel."

Karel Van Huffel, Mechelen.

Lezersbrief, Gazet van Antwerpen, 08.03.10.

Het prentje: gebuisde wetenschappers, de lezersbrief van Karel Van Huffel, Mechelen, bediscussiƫrend.

3 opmerkingen:

TV zei

Het wordt tijd dat de jury van de Arkprijs van het Vrije Woord eens stoppen met elitaire, linkse columnisten te belonen! Al die fantastische, hard werkende lezers die op het internet en in lezersbrieven telkens tegen de bierkaai vechten en zeggen waar het op staat, krijgen veel te weinig erkenning. Respect!

TV zei

*stopt

pst zei

Inderdaad! Sterk punt.