woensdag 6 oktober 2010

Gewoon voortdoen


Charlie Chan carries on. Voortreffelijk voornemen. Gewoon voortdoen. Doen we zelf al jaren.

Het prentje: via coverbrowser.

6 opmerkingen:

Woodyrat zei

Inderdaad ... simpel, maar toch schitterend en effectief advies. Gewoon voortdoen Bart, Elio, Laurette, Joëlle, de 2 Wouters & Caroline ... Maar ook Yves (we love you mmm ...) Kris, Albert, het olijke duo, de pitbulls van de N-VA et les autres. Voortdoen jongens en meisjes! Deelnemen is belangrijker dan winnen; niet het resultaat, maar het proces is belangrijk. Geef er morgen allemaal weer een lap op, zodat we nog eens kunnen glimlachen.

P.S. Laurette is de enige van de troep die helemaal bovenaan komt als je haar voornaam googelt. Elio moet helaas nederig het hoofd buigen voor 'Elio Kayaks'. Misschien moeten we Laurette als Koninklijk Jongverkenner nomineren. Of neen, gewoon voortdoen! 'Walk and don't look back' zoals ze in Antwerpen zeggen.

pst zei

Laurette als Koninklijk Jongverkenner! (Hoe zou dat in het Frans klinken?)

Woodyrat zei

Babel Fish adviseert 'Royalement le patrouilleur de petit', maar ik vermoed dat Babel Fish niets begrijpt van de Belgische politiek. Omdat Laurette - met enige verbeelding, maar is het niet net dat wat we nodig hebben om hier uit te komen? - een hoge aaibaarheidsfactor heeft, zou ik ze benoemen tot 'Gamine exploratrice royale'.
En om duidelijk te maken dat Babel Fish op dat vlak toch niet helemaal onbetrouwbaar is: dit wordt vertaald als 'koninklijk onderzoekend kind'. Mooi toch! Met zo'n titel MOET Laurette zeker slagen!
Zou Albert nog op zijn? Of bellen we morgenvroeg?

pst zei

Laurette for 'Gamine exploratrice royale'!

Woodyrat zei

Bart Dewever: Clarificateur Royal! Astemblief ... Sire, waarom nam je niet op toen we je belden vrijdagochtend? Goderverdoeme toch!

pst zei

Laurette's tijd komt nog. Iedereen komt nog wel eens aan de beurt. Gewoon voortdoen.