dinsdag 15 december 2009

Dertig zilverlingen


Een nieuwe Blake en Mortimer: De Vloek van de Dertig Zilverlingen! Weer geweldig spannend. Met nieuwe onthullingen over de oorsprong van het christendom. Met -wie had het anders verwacht- de zoveelste terugkeer van de ├╝bersnodaard Olrik. Met neo-nazi's. En dat alles ook nog eens in het historisch exact gereproduceerde Athene van de jaren vijftig.

Jammer dat het maar om het eerste deel gaat. Zal het allemaal goed aflopen met onze helden? En met de lieftallige Eleni, het nichtje van de conservator van het Atheense archeologische museum? En is die Amerikaan, die Jim Radcliff, die altijd overal per toeval opduikt wel helemaal te vertrouwen?

Afwachten maar.

3 opmerkingen:

TV zei

Spannend... Hij is trouwens aan het supervoordelige tarief van €6,34 te krijgen in de Fnac! Het belooft een gezellige avond te worden...

pst zei

Niet dat we altijd zelf zo consequent zijn: maar, indien mogelijk, gun ook onze vrienden de gespecialiseerde stripwinkelaars een centje.

TV zei

Ik weet het, het was een impulsaankoop...
Trouwens: ondanks de meer dan twee jaar die eraan gewerkt is, staat er een verwisselde tekstballon onderaan pagina 45! En nu maar hopen dat we niet nog eens 2 jaar moeten wachten op het vervolg... (ik ben een ongeduldige consument in het diepst van mijn gedachten, je sais).