donderdag 13 mei 2010

Kindervriend


Brussel - Van de persagentschappen. De Europese Ministerraad is het eens geworden over maatregelen om de uitdijende schandalengolf rond kindermisbruik in te dammen. Zo wordt vanaf september 2010 in heel Europa de zogeheten Kindervriend geïntroduceerd. Dat is de roepnaam van het nieuwe, volledig uit duurzame materialen opgetrokken Anti-Pedopak (zie prentje).

De nieuwe beschermende kledij wordt verplicht voor wie in de sfeer van werk of vrije tijd met minderjarigen te maken krijgt. Anti-Pedopakken beschikken over een ingebouwde excitatiemeter. Wanneer de drager bij het contact met de minderjarigen over zijn toeren gaat, stelt de Kindervriend zich onmiddellijk in contact met het dichtsbijzijnde politiekantoor en dient de betrokkene, in afwachting van deskundige hulp, alvast enige ontradende stroomstoten toe.

2 opmerkingen:

Woodyrat zei

Eindelijk ... beter laat dan nooit. Europa krijgt eindelijk een ruggengraat. Maar beter voorkomen dan genezen is ook altijd meegenomen. Daarom de kinderkes veel eten geven (zodat ze later groot worden) en altijd een helmpje opzetten (zodat ze geen hersenletsels oplopen) moet zeker ook in acht genomen worden (zie hiervoor http://sync.nl/lichamelijke-kenmerken-kunnen-pedofiel-verraden/).

pst zei

Ja, op zo'n momenten is het toch goed dat de wetenschap ter hulp komt. Vooral het gegeven dat pedofielen gemiddeld twee centimeter kleiner zijn is geruststellend!