vrijdag 25 januari 2013

Eeuwig jong


Iets om in huis te halen tegen dat er kinderen of kleinkinderen komen: de -écht waar- kinderboekversie van Dylan's Forever Young. Bob schreef dat liedje destijds voor zoontje Jakob. Hier kan je kennis maken met het boek. En, het wordt steeds leuker, er bestaat ook een geanimeerde versie van (filmpje).

Het prentje: Mensen vragen wel eens of Bob - die dit jaar vierenzeventig wordt en zich effectief lijkt voorgenomen te hebben eeuwig jong te blijven- zelf ook kind is geweest? Dat blijkt inderdaad het geval te zijn, zoals bovenstaande jeugdfoto duidelijk maakt. Die Bob. Weinig menselijks is hem vreemd.

3 opmerkingen:

Woodyrat zei

Allemaal goed en wel en inderdaad een schitterende song, maar Bob zou beter verder werken aan zijn biografie in plaats van kinderboeken te schrijven. Hij gelooft toch niet écht dat hij eeuwig jong zal blijven? Tarara ... waar is de tijd dat de tijden zouden veranderen? Ook al een poos geleden en niet veel van gemerkt. Schrijven Bob, voor grote mensen!

pst zei

Bob kennende kan hij ons volgende maand net zo goed verrassen met een vervolg op Oorlog en Vrede van zijn hand of met een cd met hiphop covers. Zo is Bob. Niet veel aan te doen.

bathouse betty zei

dit is de radiodistributie. en dan nu het plaatje van de week :
http://www.youtube.com/watch?v=N1fGlaqsKJo