donderdag 18 juli 2013

Tweeduizend


Dat geeft ons meteen de gelegenheid om twee van de stille werkers die de redactie draaiende houden onder de aandacht te brengen. Onderaan Tilly Coppens, verantwoordelijk voor het onthaal, en bovenaan Mon Vereertbruggen, de man die ook de ingewikkeldste technische problemen altijd weer weet op te lossen. Mon en Tilly halen een discobal binnen, voor het grote gala vanavond. Vandaag werd immers het tweeduizendste stukje op deze site gepubliceerd. Tweeduizend keer almaar kleiner groeien: dat wordt een behoorlijk feestje straks.

En op vraag van Mon, zijn favoriete liedje: Herb Alpert en de Tijuana Brass in Tijuana Taxi: een geweldig muziekje en een al even geweldig filmpje. De sfeer zit er, zoveel is duidelijk, al goed in. Party!

3 opmerkingen:

anonimuis zei

Gefeliciteerd, jongeheer! Ik zal het feit dat ik geen uitnodiging voor het galabal - als lezer van het eerste uur - maar niet persoonlijk nemen, zeker?

pst zei

Merkwaardig genoeg boden zich gisteren maar liefst vijftien lezers aan die zich stuk voor stuk voorstelden als zijnde de enige echte anonimuis. Na de vierde rook Tilly Coppens onraad en de volgende elf werden door Mon Vereertbruggen beleefd maar kordaat de deur gewezen.

steph feremans zei

proficiat, en bewijs nu dat je geen robot bent