vrijdag 2 november 2007

Gabba Gabba Hey


Ze vallen als vliegen. In 2001 overleed Joey, in 2002 Dee Dee, in 2004 Johnny Ramone. En vandaag lezen we in de krant dat ook Linda Stein, de op haar beurt legendarische manager van de Ramones, dood is. Stein -op bovenstaande foto tussen Joey en nog een Bekend Mens- werd vermoord teruggevonden in haar appartement.
Stein was, zoals Amerikanen dat zo mooi uitdrukken, "larger dan life". Een piepklein dametje, luid, grappig, scherp, altijd in overdrive. Blijkbaar ook een zeer bij de pinken zijnde zakenvrouw: na de Ramones werd ze makelaar en regelde ze de huizen van figuren als Spielberg, Billy Joel en Sting. Goed voor haar: haal het geld waar het zit, laat de rijken de crisis betalen!

Als eerbetoon aan haar en de andere Ramones: als de vliegende bliksem naar de officiële site van de groep. En zet de boxen van je computer open. Op de site kan je continu mee headbangen op klassiekers als Blizkrieg Pop, Teenage Lobotomy en de KKK Took My Baby Away. PLAY LOUD stond er op de hoes van hun eerste elpee.
Gabba Gabba Hey! Joey, Dee Dee, Johnny, Linda.

Geen opmerkingen: