woensdag 2 juli 2008

Het Nieuws van de Dag

(Deze zomer wordt de site door jobstudenten onderhouden)


HALLO, HIER Het NIEUWS van DE daG met ELKE, SHANAIA & BRITNEY!!!

KEITOF!! WIJ ZIJN NU ECHT JOERNALIST. NET ALS DIE ENE ZURE VAN HET JOERNAAL VAN DE VRT, MARTINE TANGHE. KUNNEN ZE DAAR NU NIET ZO'N BEETJE EEN JONGERE VOOR KIEZEN? ZO'N TOFFE GELIJK ANN VAN HELSEN OFZO. DIE IS JUIST GETROUWD MET NE VOETBALLER. HET IS NE KNAPPE, nEN DONKERE EEN BEETJE. DEN BROER VAN sANDRINE; mAAR DI VONDEN WE VROEGER TOch BETER. DIE DENKT ZEKER DAT ZE HET IS OFZO?

HET NIEUWS VAN VANDAAG KOMT UIT GENT. dEN TIMOTHY, HET LIEF VAN SHANAIA, STUDEERT IN GENT VOOR TANDARTS. SOMMIGE MENSEN ZEGGEN: DAT IS MAAR EEN VIES BEROEP. ZO ALTIJD IN de MENSEN HUN MOND MOETEN KOTEREN. MAaR tIMOTHY ZEGT DAT GE ALTIJD TANDARTSEN ZULT NODIG HEBBEn en DAT GE NIET GAUW NEN ARMEN TANDARTS TEGENKOMT. DAAR IS WEL IETS VAN, wANT ER ZIJN NOG VEEL MENSEN MET VAN DIE GELE TANDEN enZO. GE VERSTAaT NIET DAT DIE DAAR NIETS AAN DOEN. GE HEbT UW EIGEN NIET GEMAAKT, ZEGT DE MOeDER VAN ELKE ALTIJD, MAAR GE KunT UW EIGEN WEL BETER MAKEN!!! DAT IS WEL WAAR, hé.

in GENT, WIST DEN TIMOTHY, STUDEREN ZE NU AF ZOALS IN DE aMERIKAANSE FILMS; mET NEN TOGA AAN EN ZO'N RAAR vierkant HOEDJE. dAT IS SUPERTOF!!! bIJ ONS DE SCHooL ZOUDEN ZE DAT OOK BETER DOEN. dAN WEET GE TENMISTE WAARVOOR GE STUDEERT! dE VADER VAN BRITNEY PLAAGT HAAR DAAR ALTIJD MEE. "WAARVOOR STUDEERT GE DAT NU, TOEGEPASTE COMMUNICATIESwETeschAPPEN?". "COMMuNiCEREN KAN IEDEREEEN. DAAR MOET GE NIET VOOR TOT UW 21'STE VOOR NAAR TSCHOOL GAAN". aWEL DAT IS NIET WAAR. STUDEREN IS KEITOF! eN WE KRIJGEN VEEL TALEN; eN TALEN HEBT GE OOK ALTIJD NODIG, ZEGT DE MOEDER VAN ELKE.

SALUKES! dAT WAS HET VOOR VAnDAAG!!!! kEITOF! pRECIES GELIJK IN heT ECHT!!!!

(OP DAT prentje HIER BOVEN ZIET GE ONS!!! OP DE RomijnenFUIF in DE GALACTICA. ShanaiaH hAD TOEN wel keivEEL gedroNKEN. ZO VAN DIE BREEZERS ENZO. DIE WAS DAARNA SUPERSUPPERMOTTIG!!!!)

Geen opmerkingen: