maandag 25 juni 2012

Man in straatLezers vragen zich wel eens af hoe het nog gaat met de Man in de Straat. Redelijk fantastisch, laat hij weten. Hij is op vakantie. Daar was hij dringend aan toe. Ook de Man in de Straat (op het prentje links) wordt het wel eens te veel. Het is ook niet niets: het hele jaar te pas en te onpas opgevoerd worden als ultiem argument in discussies, dat kruipt niet in je koude kleren. Wat vindt de Man in de Straat hiervan? De Man in de Straat denkt er het zijne van. De Man in de Straat heeft er geen boodschap aan. Dat soort dingen. Genoeg is genoeg, aldus de Man in de Straat.

Neen, lekker twee weekjes met de auto door Engeland: langs rustige paadjes, oude kerkjes bezoeken, overnachten in een bed and breakfast, eten in een traditionele pub. Leuk! Samen overigens met twee collega's: de Gewone Man (op het prentje in het midden) en Jan Met De Pet (rechts). Die laatste verkiest trouwens tijdens de vakantie zijn spreekwoordelijk hoofddeksel thuis te laten. Anders kom je nooit eens los van het werk, meent hij. Ook waar.

5 opmerkingen:

sb zei

De Vrouw in de Straat is al lang blij dat het met die gendergelijkheid toch nog niet zo ver gekomen is dat ze overal een mening over moet hebben! Over het kanaal knikken Mrs Tom, Mrs Dick and Mrs Harry instemmend. En dan gaan ze verder met hun dag.

anonimuis zei

Betoogt de auteur van dit artikel dat we nog steeds in de jaren 70 zijn, getuige de foto? Of wil hij ons op het verkeerde spoor zetten? Misschien zit de Man in de Straat gewoon thuis met een depressie en is deze (oude) foto een bliksemafleider.

We willen antwoorden!

pst zei

We willen zoveel. Daarom krijgen we dat nog niet.

anonimuis zei

Doofpotoperatie. Ik WIST het.

Hausfrau zei

wanneer de man in de straat thuis zit, is het dan nog de man in de straat?