zaterdag 3 december 2011

La Petite Aroma


En terecht natuurlijk, dat bezwaar. Het moet een beetje van twee kanten komen: een bordeel naast de kerk en iedereen zou zeuren. Om het met een vergelijking uit de kerkelijke sfeer samen te vatten: gelijke monniken, gelijke kappen.

Voor wie wel eens in Sydney komt: de website van La Petite Aroma (interessante naam, overigens) is weliswaar nog in aanbouw, maar ze verzekeren potentiƫle klanten nu al dat je er meisjes van alle continenten kunt ontmoeten. Vrede en vriendschap onder de volkeren: daar kun je niet tegen zijn.

Het krantenbericht: via criggo.

7 opmerkingen:

d/ zei

in dit geval lijkt het label "slechte meisjes" misschien niet van toepassing. Het lijkt eerder te gaan om slechte metafysische invloeden.

pst zei

Waar die Slechte Meisjes dan mogelijk het slachtoffer van worden, vandaar. Het stukje is, zouden moderne criminologen zeggen, dan ook gemaakt vanuit het slachtofferperspectief.

d/ zei

maar wat gebeurt er met de meisjes als de slechte meisjes het slachtoffer worden van goede slechterikken? worden het goede meisjes of slechte meisjes met nog meer pech dan anders?

pst zei

Dit is het moment om de aloude pedagogentruc toe te passen: en wat denkt ge er zelf van?

d/ zei

tot het tegendeel is bewezen, zouden we de meisjes als slachtoffers kunnen beschouwen van de grillen van de vastgoedmarkt en wijkontwikkelingsprojecten. Kortom, ze hebben pech en dubbel pech (p-kwadraat meisjes).

pst zei

Als we op meer van dergelijke gevallen stuiten, voorzien we daarvoor een nieuw label: pechmeisjes.

d/ zei

wat te denken van het label "Brute Pech"?